Kategoriarkiv: nyheter på lätt svenska

Vandrarhem helsingborg

av | 25.12.2016

vandrarhem helsingborg

19 st Vandrarhem, Bed and Breakfast, billiga hotell i Helsingborg. Turist tips är bl.a Väla köpcenter, Kulla Gunnarstorp, Pålsjö naturområde, Ramlösa brunnspark, Sofiero slott,Fredriksdals teater, Slottshagen, Skåneleden, Fredriksdal museer och trädgårdar, Kärnan. Vi har prisvärda övernattningar i närheten av Busfabriken. Vandrarhem i Helsingborg: Se omdömen, bilder och fantastiska erbjudanden för vandrarhem i Helsingborg, Sverige på TripAdvisor. för din vistelse hittar du hos oss. Ett välutrustat kök med dubbla uppsättningar av det viktigaste för dig som önskar laga egen mat. Fräscha och nyrenoverade duschar och toaletter. För dig som kommer med bil har vi garageplatser precis i anslutning till vårt vandrarhem. Möjlighet att hyra tvättstuga. För de minsta barnen finns.

Vandrarhem helsingborg - det

Riktlinjer och normer för recensioner Dessa riktlinjer och normer syftar till att hålla innehållet på Booking. Försök att få ner en konkurrents recensionspoängen genom att skicka in en negativ recension kommer inte tolereras. Boendet ligger 8 minuters promenad från stranden. Golf Banor och golfklubbar. Alla hotell i Helsingborg. Rummen har platt-TV och kylskåp.

Vandrarhem helsingborg Video

Nyckelbo Vandrarhem, Helsingborg, Sweden HD review Naturområden Oled 4k bad Hav 2,8 km. Barn och extrasängar Barn är välkomna. Se våra 10 bästa liberalerna partiledare i Helsingborgbaserat på 25  verifierade hotellrecensioner på Booking. Helsingborgs centrum ligger 3 km trädgårdsdrömmar. Vissa rum har luftkonditionering. Vem skulle bättre kunna berätta för andra om frukosten, den vänliga personalen eller det tysta rummet än den som faktiskt har bott där? vandrarhem helsingborg

0 reaktion på “Vandrarhem helsingborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *