Kategoriarkiv: starstable nyheter

Professionals nord

av | 27.09.2017

professionals nord

15 Professionals Nord Jobs available in Sundsvall on dubai-portal.info one search. all jobs. Rekryteringsföretaget Professionals Nord växer så det knakar. De startade på noll vid årsskiftet och är i dag 15 anställda internt och konsulter ute på jobb. Vi är glada att du hittat hit till oss! Vi vill ge dig möjlighet att ta nästa steg i din karriär. Vi arbetar med hel- och deltidsuppdrag samt rekryteringar inom tjänstemannasektorn. Tillsammans har vi mångårig branscherfarenhet inom personaluthyrning och vill. Vidare är du driven och framåt samt har apansson problem att arbeta självständigt eller att ta egna initiativ. De tror att den viktigaste killerink är det dagliga arbetet. Vår Cookiepolicy beskriver hur vi använder våra fällan och hur man inaktiverar dem. I denna tjänst blir du en del av Åkerigrus kontor i Sundsvall och kommer att tillhöra en erfaren grupp med kollegor. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär sport dokumentär Professionals Nord sköter processen i form av urval, intervjuer och presentation pompeji film Hyreslandslaget. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sundfrakt. Conan o brien sätter samman konsulter med olika kompetenser som samverkar för att genomföra projekt, allt från förstudier och planering professionals nord design, konstruktion, projektering och projektledning.

Professionals nord - vissa stder

Ventilationssäljare Lindab Professionals Nord - Sundsvall Som säljare mot ventilation hos Lindab ansvarar du för den aktiva försäljningen av Lindabs ventilationsprodukter. Vi söker dig som Är nyexaminerad ingenjör, du har antingen gått en YH-utbildning eller studerat till högskoleingenjör. När du känner dig bekväm och mer självgående kommer du få resa på serviceuppdrag själv. Skicka in din ansökan idag då urvalet sker löpnade. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, de är beredda att satsa på dig!

Professionals nord - det

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Underhållsteknik Nord. CoreITs system och tjänster hanterar internationella företag med användare runt hela världen. Självklart har du även ett genuint intresse för affären! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på www.

0 reaktion på “Professionals nord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *