Kategoriarkiv: tv4 nyheter

Ms13 sverige

av | 21.11.2017

ms13 sverige

Det är ju ett latinskt gäng, har svårt att se hur de skulle kunna etablera sig i Sverige.. Folk från spanskatalande länder i Sverige har en helt annan situation än de i USA.. USA: MS 13 är som sagt stora och minst sagt ganska så hänsynslösa.. Men är det inte trots allt AB(Aryan Brotherhood) som är värst där. De är totalt hänsynslösa. Både mot varandra och framför allt mot de som kommer i vägen för dem. Och de rekryterar småungar – en del inte äldre än åtta år. Såna som skulle gått i andra klass. Om de bara gått i skolan. MS har utmålats som världens farligaste gäng. Inte minst för ett de ser ut att vara det. När det gäller det US-amerikanska och centralamerikanska gänget Mara Salvatrucha (oftast kallade MS) så finns inte heller de i Sverige, men jag mötte faktiskt en man för nån vecka sen som hade Mara Salvatrucha-tatueringar i ansiktet. Frågan är vad han gjorde i Sverige? Vi har ju flyktingar från El.

Ms13 sverige Video

la mara salvatrucha ms 13 ms13 sverige Våldsnivån i yakuzan är mycket japan oe och konflikter löses i allmänhet med hjälp av de strikta regler som finns. Ursprungligen solvända av linkatix. Felicia, 25, hatas — för att hon jagar - MS 13 är som sagt stora och minst sagt ganska så hänsynslösa. Alla artiklar som behöver källor Alla artiklar som behöver enstaka källor Artiklar som behöver enstaka källor

Ms13 sverige - enkelt ditt

Gänget misstänks också för en rad inbrott i Torslanda, Lindome och Kållered. Fyra av hennes tidigare vänner blev åtalade och dömda för mordet på Brenda Paz. Norska polisen räknar med att gänget har mellan sympatisörer i landet, flest i huvudstaden Oslo. Gänget består nästan enbart av latinamerikaner. This site uses cookies. Han åkte fast och hamnade i fängelse men är numera frisläppt och har återkommit till Sverige.

0 reaktion på “Ms13 sverige

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *